Tältä sivulta löytyy lisätietoa tarjoamistani palveluista.

Haluatko päästä koskemaan nuorta naisvartaloa vai otanko ohjat? Vai oletko kenties etsinyt estotonta seuraa toteuttamaan suihinottofantasian julkiselle paikalle? Tehdään niinkuin sinä haluat! GFE, kevyt alistaminen ja julkiset paikat mahdollisia. Kerrothan näistä toiveistasi jo aikaa varatessa, niin saadaan suunniteltua tapaaminen toiveidesi mukaan. En ole ammattidomina, enkä tarjoa mahdollisuutta anaaliseksiin.

Huomioithan tapaamisajan sisältävän seksin lisäksi mahdolliset suihkut, smalltalkit, pukeutumiset yms. Koko aikaa emme siis harrasta seksiä. Minulla on puhelimessani hälytys hieman ennen tapaamisajan loppua, joten sinun ei tarvitse huolehtia ajan kulumisesta.

Kotikäynnit/ outcall:

Teen pääasiassa hotelli- ja kotikäyntejä Tampereella & lähialueilla (mm. Nokia, Sastamala, Vesilahti, Lempäälä, Akaa, Hämeenlinna yms.). Valitettavasti esim. suikkaria en lähde Hämeenlinnaan antamaan, mutta 1h tapaaminen järjestyy sinnekin. Muista yhteydenotossa mainita kotikuntasi (ja mielellään asuinalueesi), tämä helpottaa ajanvarausta. 🙂

Incall:

Keikkamatkoista ilmoittelen someissani ja näillä nettisivuilla, tällöin tapaamiset onnistuvat vain luonani.

Saatavilla olevat palvelut:

• Käsi- tai suuhoito (max 15min) / 80€

   Käsi-/ suuhoito sisältää vain sinun hoitelun käsin ja/tai suulla. Suikkarissa käytämme kondomia.

• Pikapano (max 15min) / 100€

   Nimensä mukaisesti sitä itseään, eli nopea yhdyntä! Ei sisällä suutelua, eikä minun tyydyttämistä. Tämä on oiva tapa purkaa paineita, mutta huomioithan 15min olevan todella lyhyt tapaamisaika!

• GFE Seksi 30min / 150€

   Tavallista seksiä (esileikki sinulle, yhdyntä) maustettuna ”tyttöystäväkokemuksella” -tapaamisen aikana toiveidesi mukaan voimme suudella, saat tyydyttää minua ja halutessasi voit vaikka nuolla märkää herkkupilluani. Seksin jälkeen saat hipsutuksia ja kun tiemme erkanevat, on olosi rentoutunut ja onnellinen.

• GFE Seksi 45min / 200€

• GFE Seksi 1h / 250€

• GFE Seksi 1,5h / 350€

• GFE Seksi 2h / 450€

• Eerikan Escort-elämys (sis. unelmatreffit ja seksiä) 4h / 600€ + mahdolliset kulukorvaukset (ruuat, juomat, aktiviteettien hinnat)

   Millaiset olisivat sinun unelmatreffit? Syömään, leffaan vai keilaamaan? Jotain ihan muuta? Huomioithan, että treffeillä minä en käytä alkoholia ollenkaan, ja odotan myös sinun pystyvän itse kävelemään.

• Seksittömät treffit 60min / 150€

   Haluatko seuralaisen tärkeään tilaisuuteen? Leffaseuraa? Juttuseuraa? Seksitöntä läheisyyttä? Seksittömiin treffeihin ei sisälly suutelua, sinun seksuaalista tyydyttämistä eikä minun seksuaalista tyydyttämistä.

• Puhelinseksi 2€ / min

   Sinulle, joka haluat jutella tuhmia – tai kuulla kun sinulle jutellaan! Fantasioidaan yhdessä toivomistasi aiheista. Puhelun minimipituus 5min, maksu ennakkoon.

Kondomin käyttö ehdoton yhdynnässä, samoin suikkarit vain kumilla. En jousta tästä lisämaksua vastaan, joten toivon sinun tätä rajaa kunnioittavan – meidän molempien seksuaaliterveyden vuoksi! En sovi kumitta pyytävien kanssa tapaamisia ollenkaan, joten kunnioita tätä jos haluat tavata minut.

Varaa tapaamiseen käteistä tasaraha, minä en turvallisuussyistä kanna edes vaihtorahaa mukanani. Minulle voi maksaa myös Mobilepayn kautta. Ethän tinkaa, näin säästät meidän molempien aikaa. En sovi tinkareiden kanssa tapaamisia ollenkaan, joten kunnioita tätä jos haluat tavata minut.

Mitä odotan sinulta?

Tapaan vain täysi-ikäisiä, sujuvaa suomenkieltä puhuvia asiakkaita. Odotan sinun olevan tapaamisen ajan selvinpäin ja kunnioittavan rajojani.

Miten voimme tavata?

Ajanvaraus yhteydenottolomakkeen kautta!

Kerrothan yhteyttä ottaessasi millaista palvelua haluat, sekä missä ja milloin, näin päästään heti asiaan. Mainitsethan myös, jos on jotain, mihin minun täytyy ennalta varautua. Varauduthan yhteyttä ottaessasi siihen, että luultavasti en ole samana päivänä tavattavissa, lukuunottamatta niitä päiviä, kun minulla on omasta puolestani majoitus jolloin tapaaminen lyhyelläkin varoajalla järjestettävissä.

Tavataanhan pian! <3