Ensimmäinen postaus

Mä olen aina suhtautunut huoriin aika positiivisesti. En oikein tiedä miksi, kotoa jäi kyllä käteen suvaitsevainen kasvatus, muttei sentään niin hyväksyvä että seksityöstä ois kauniiseen sävyyn puhuttu. Tässä tätä nyt silti ollaan, astumassa uusiin saappaisiin! Vai ennemmin riisumassa ne?

Mä olen -vielä toistaiseksi- mun yhessä unelmaduunissa, hoitajana. Oon siitä harvinaisessa asemassa, että mä teen suht siistiä työtä, en niinkään mitään pyllyjen pyyhkimistä. Sellasta työtä, jota varten olin aikanaan motivoitunu opiskelee, ja jossa oon saanu työskennellä sydämellä. Olin pitkään onnellinen, kunnes eräs päivä havahduin siihen, että on tosi kurjaa tehdä unelmatyötä, jos sen takia mun elintaso on kolikoiden laskemista ruokakaupassa. Rupesin käymään läpi vaihtoehtoja, muistin nuoruuden seikkailut ja totesin et täähän se on. Mä alan huoraksi!

Jos palataan vielä mun kotikasvatukseen sen verran, et kyllä mulle sieltä jotain jäi käteen. Mulle oli ensimmäisestä ideansiemenestä lähtien selvää, että jos mä myyn seksiä ammattimaisesti, ni mä maksan siitä verot. Aloin ottaa asioista selvää, ja pian tein kaksi havaintoa:

  1. Mä en tiedä yrittäjyydestä mitään.
  2. Seksityöyrittäjyys on vielä hankalampaa kun ”tavallisen” yrityksen pyörittäminen.
    Toden totta. Yrittäjäperheen kasvatti (joka muuten joskus vannoi, ettei ala itse ikinä yrittäjäksi) ei tiedä koko aiheesta mitään! Jos olen jotain parin viikon aikana tehnyt, niin opiskellut omatoimisesti netistä yrittäjyyttä.

Pieni ideansiemen on kasvanu mun päässä, ja nyt alan olla varma että tää on just sitä, mitä haluan. Ainakin kokeilla, aika näyttää mitä tästä pidemmän päälle tulee. Ensimmäisen askeleen kohti unelman toteuttamista otin pari päivää sitten, kun varasin ajan yritysneuvontaan. Nyt alotan tän blogin mun matkasta ammattihoroks. Musta ois superkiva kuulla, jos tätä lukee joku samassa tilanteessa oleva, ois kiva jakaa ajatuksia. Myös kaikki vinkit kokeneemmilta on kultaakin kalliimpia!

Tää aihe puhuttaa varmasti monia, ja mullakin ois viel paljon asiaa! Mut jätetään ensi kerraksikin vähän kirjoiteltavaa. Jatkossa tulen puhumaan omista ajatuksista, muiden ajatuksista ja ite tästä projektista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *