Lasken jo päiviä hoitsutyön päättymiseen!

Voin kertoa stressanneeni ihan turhaan yritysneuvojaa (joka muuten siirtyi minusta riippumattomista syistä myöhempään ajankohtaan). Käynti yritysneuvojalla meni nappiin ja lopputulema oli se, että kaikesta mun osaamattomuudesta huolimatta oli homma riittävän hyvin hanskassa ja bisneksen pystyy laittaa aluille näillä tiedoilla ja taidoilla mitä mulla on. Mulla on selvät suunnitelmat miten tää tästä etenee, kunhan hoitsuilut päättyy.

Yritysneuvojan tapaaminen sujui muutenkin hyvin, mua kohdeltiin tosi kannustavasti. Se vähän yllätti, vaikka asiallista kohtelua odotinkin saavani. Olen myös kertonut tästä useammille ystävä- ja lähipiiriläisille. Oon saanu valtavasti positiivista palautetta, ja moni sanoo mua rohkeaksi. Mä en varsinaisesti osaa nähdä tätä päätöstä rohkeana, ennemmin kaikinpuolin järkevänä – tätähän mä olen itse halunnut jo pitkään!

Seksinmyyntikuviot on muuten muutaman yllättävän vapaapäivän kunniaksi pantu käyntiin!!! Oon entistä enemmän innoissani tästä kaikesta. Tiiätkö sen tunteen, kun joku uusi asia vaan tuntuu tosi omalta? Mulla on nyt sellanen tunne, ja odotan jo malttamattomana tulevia keikkoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *