Nuori, innokas ja malttamaton

Oon vieläkin niiiin innoissani kaikista viime viikon keikoista! Siksi tää onkin niin kamalaa, kun pääsi jo työnteon makuun ja nyt täytyy himmata. Harmittaa jokainen lähetetty sähköposti, jossa joudun toteamaan etten tiedä milloin oon seuraavan kerran tavattavissa. Arvostan kuitenkin mielettömästi jokaista yhteydenottoa!

Oon vielä kiinni päivätyössä. Määräaikasen sopparin vika päivä lähestyy, mutta ihan liian hitaasti! Haluan kuitenkin löytää aikaa myös Petiprojektin somelle. Voi sitä ilon päivää, kun mulla on kunnolla aikaa kirjottaa blogia, postata teille someen kuvia – ja ne asiakastapaamiset 😘

Tänään työvuoron jälkeen päätin unohtaa kaikki kotityöt ja velvollisuudet, ja istua alas kirjoittamaan. Mulla on kova tarve pitää teihin yhteyttä, koska tää se kanava, minne puran mun ajatuksia ja niitä mulla on pää täynnä! Kaikki ne omat fiilikset, joita on herättänyt keikkojen alettua.

Vaikka mä oon aina ajatellutkin olevani rento ja innokas lähtemään uusiin juttuihin mukaan, ni tän myötä tuntuu entistä enemmän siltä, että mä oon kaivannutkin elämään tällaista spontaaniutta, mielenkiintoisia kohtaamisia ja uusia kokemuksia. Kohta tää on täysin mun elämää! Ei tartte enää töissä jumittaa samoihin kaavoihin päivästä toiseen.

Mä tiedostan myös sen, ettei huoran elämä aina ole niin täydellistä, mitä olen ehkä antanut ymmärtää ajattelevani. Mikään työ ei kuitenkaan ole täydellinen, enkä usko että tämän lähemmäs täydellisyyttä voisi missään muussa hommassa päästä. Huonoja päiviä ja kurjia tilanteita tulee eteen kaikille, ja sitten niistä mennään eteenpäin. Niin pitkään kun kaikki sujuu hyvin, haluan keskittyä nauttimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *