”Eikö susta pitäny tulla seksualiterapeutti?”

Näin kysyi eräs vanha työkaveri, jonka tapasin toissapäivänä ja kerroin alkavasta seksityöurasta. No itse asiassa – piti. Mua on aina kiinnostanut seksuaalisuus, ihmismieli, ja sit nää tavalliset hyvän hoitajan tunnusmerkit eli kiinnostus hyvinvointia ja auttamista kohtaan.

Miksei musta sit tullut seksuaaliterapeuttia? Enhän mä tiedä vaikka vielä joskus tulisikin. Tällä hetkellä en kuitenkaan koe lisäopiskelua mielekkäänä tapana kuluttaa vähäistä vapaa-aikaani ja toisaalta tykkään käytännönläheistä työstä. Myös elintasoni huutaa lisäeuroja tilille nyt eikä vuosien päästä.

Ihmiset on ehdottomasti parasta seksityössä. Mä nautin valtavasti siitä, kun mulle uskoudutaan haaveista ja fantasioista. Nautin siitä, kun saan auttaa niiden toteuttamisessa. Seksuaalisuus on aiheena valtavan mielenkiintoinen, ja se että saan olla mukana muiden nautintoa, on mun mielestä tosi siistiä. Koen itseni hyödylliseksi ja tärkeäksi tehdessäni osin halveksuttua työtä.

Mä olen tehtyjen huorakeikkojen myötä alkanut arvostaa itteeni ja uravalintaani uudella tavalla. Oon jopa alkanu harkita kertovani tästä vielä joskus perheelle. En vielä hetkeen, mutta sitten kun olen siinä pisteessä, että elätän itseni pelkästään huoraamalla. Ehkä mut tuomitaan, ehkä saan kannustusta. Mulla on joka tapauksessa hyvin vahva näkemys siitä, että mä tuun pärjäämään kaikella tapaa hyvin seksityöntekijänä.

Tällä hetkellä kerkeen omien bisneksien parissa viettää aikaa 1-3 keikkaa viikossa. En halua polttaa itteeni loppuun, ja tunnollisena tyyppinä hoidan ensisijaisesti työni hoitajana. Edelleen odottelen et hoitsuhommat loppuu, mut olo on töissä myös haikea kun tiedän että työsopparin viimeinen päivä lähestyy. Onneks hoitsuduunissa tulee myös niitä hankalia hetkiä, ja joutuu olemaan oman sietokyvyn rajoilla, se helpottaa lähtemistä. Eikä elämästä koskaan tiedä, ehkä joku päivä oon hoitsu-keikkaa heittävä huora. Sen näkee sitten!

Yksi kommentti “”Eikö susta pitäny tulla seksualiterapeutti?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *