Alusvaatefetissi myyjän näkövinkkelistä

Olen kysellyt teitä kiinnostavia teemoista, ja tässä nyt pari aihetta, joita tulen varmasti lähitulevaisuudessa käsittelemään:
• Minkälaisia fiiliksiä ja ajatuksia mulle herää asiakastapaamisista
• Kokemuksia virallisten tahojen suhtautumisesta seksityöntekijään

Uusia ideoita saa yhä lähettää, jos on mielessä joku aihe, johon haluaa saada huoralta asiantuntevaa näkemystä!

Heittämällä eniten mielenkiintoa herätti fetissit. Tää on tosi laaja aihe, joten rajaan tätä nyt heti alkuun tosi rankalla kädellä: Mun seksityön yhteydessä kohtaamat fetissit on tähän asti ollut (alus)vaate painotteisia (käytännössä siis käytettyjen vaatteiden myyntiä), joten keskityn tässä nyt siihen. Tulevaisuudessa ajan ja kokemusten karttuessa voin palailla aiheeseen jostain ihan toisesta näkökulmasta, kun nää jutut tuntuu kiinnostavan.

Jos hypätään ajassa taaksepäin, ensimmäisen kerran suunnittelin aloittavani ”pikkaribisneksen” #rahantakii ehkä viisi vuotta sitten, mutta ajatus jäi silloin hautumaan. Fun fact: mulla on vieläkin läppärillä kirjanmerkkeihin tallennettuna yks aikanaan toiminnassa ollut sivusto, jonne silloin ajattelin vielä joku päivä rekisteröityväni myyjäksi. Pari vuotta tuosta eteenpäin myin kertaluontoisesti parit rintsikat, kun suoraan kysyttiin. Sitten se jäi taas taka-alalle.

Koska alusvaatteille on kysyntää, niin nyt tuntu luontevalle ottaa ne mukaan seksibisneksen yhteyteen. Jos ajatellaan rahallista hyötyä, mikään pakko mun ei ois tätä tehdä – mutta se on kivaa joten miksei?

No, miksi se sitten on kivaa? Aikana ennen seksityöuraa en ollut kohdannut (ainakaan tietoisesti) ketään fetisistiä, joten on ollut mielenkiintoista nähdä minkälaisia tyyppejä vastaan tulee. Rehellisyyden nimissä, silkka uteliaisuus oli aika kärkisijoilla motivoimassa. Yksi varovainen ennakko-odotus mulla oli asiakkaista ja se on toteutunut: ostajat on ollut ihan tavallisia ja ehdottoman mukavia tyyppejä.

Entäs sitten käytännössä? Mulla on rutiini, miten homma etenee: käyn suihkussa, kaivan vaatekaapista asiakkaan valitsemat tuotteet päälle ja sit jatkan elämää mukanani pieni salaisuus. Miltä se tuntuu? Jännältä. Vähän tuhmalta.

On siinäkin oma fiiliksensä ”tehdä niinku asiakas haluaa”. Asiakkaan toiveista riippuu mm. se, kuinka pitkään pidän tuotetta päällä ja mitä teen käytön aikana. Vielä ei ole tullut yhtäkään sellaista toivetta, jota en olisi pystynyt/ halunnut toteuttaa.

Käytettyjen alusvaatteiden myynti on hauskempaa, mitä ehkä alun perin olisin osannut ajatellakaan, ja vähän harmittaa että lähdin tähän mukaan vasta nyt. Vaikka olen ehdottomasti enemmän toiminnan nainen, on kiva myös välillisesti auttaa tuottamaan nautintoa. Fetisseihin liittyy (noin yleisellä tasolla, ei pelkästään alusvaatteiden kohdalla) valitettavan paljon häpeää ja piilottelua. Vaikkei tämä koske kaikkia, kai mun sisällä joku maailmanparantaja herää, kun tiedän voivani olla ihminen toiselle ihmiselle: nähdä, hyväksyä ja auttaa toteutuksessa. Siitä(kin) tulee kiva fiilis, vaikken mä ajattele kenenkään maailmaa perustavanlaatuisesti mullistavani.

Kohtaamiset on yleensä nopeita, joskus en edes tapaa ostajaa. Mieluiten teen kauppoja livenä, koska on kiva tavata asiakas. Tykkään myös ajatuksesta, että asiakas näkee minut. Ja sitten myös sellainen henkilökohtainen juttu: live-kauppojen jälkeen jatkan muina muikkeleina kotiini ilman alusvaatteita, ja se on mun mielestä tosi jees. En myönnä kiihottuvani, mutta… Hih.

Asiakkaiden kannalta ajateltuna, käytettyjä alusvaatteita tuskin ostetaan muuhun, kun fetissien toteuttamiseen, mitä se sitten kenellekin käytännössä tarkoittaa. Harvemmin tiedän, ainakaan tarkkaan, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun tuote on vaihtanut omistajaa. Mieltä lämmittää kaikki jälkikäteen pistetyt palautteet, toisinaan niistä saa lukea millaiseen käyttöön tuote päätyi. Se on tosi kivaa, koska se tyydyttää mun uteliaisuutta. Totta kai nautin myös saamistani kehuista! Asiakkaiden jos joidenkin rehelliseen palautteeseen uskaltaa luottaa. Siitä ryhmästä kukaan ei ole mulle mitään velkaa, ja jos joku sanoo että oli hyvät tuoksut, että vois ostaa toistekin, niin lämmittäähän tuo mieltä.

Mulle tää on hauska lisämauste seksityön työkentälle. Pääsen tapaamaan laajempaa asiakaskuntaa, mitä tapaisin jos myisin pelkkää pillua. Se tässä onkin hauskaa, kuinka paljon itse saan vaikuttaa siihen mitä teen. Jos joku olisi vuosi sitten kertonut, että olen kohta perustamassa omaa yritystä, en olisi uskonut, koska mulla oli aika iso asennevamma yrittäjyyttä kohtaan. Siitä ehkä joskus toiste lisää, nyt sanon enää sen, et täähän on ihan parasta, kun pääsee mukaan sellaisiin juttuihin, joihin muuten ei varmaan pääsisi.

Yksi kommentti “Alusvaatefetissi myyjän näkövinkkelistä

  1. John Vastaa

    Oi, tää meni ihan ilman tietoo näistä, mut nyt kyllä haluaisin tavata kovasti🥰 toivottavasti🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *