Tartten peiteammatin + muita kuulumisia

Loka-marraskuun vaihde on ollut kauhean kiireinen. Kerkesin tehdä muutaman tosi ihanan keikan, mutta yritystoiminnan suunnittelu, hoitsuduunit ja varovaisesti päätään nostava vapaa-ajan tarve on hidastanut mm. sähköposteihin vastailua. Muita yhteydenottokanavia en ole ehtinyt seurata ollenkaan, joten: ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostitse! Jos käytät nettisivujen yhteydenottolomaketta, varmistathan että sun yhteystiedot on oikein, muuten en voi ottaa suhun yhteyttä. Instaa ja as:a alan käydä läpi loppuviikosta.

Kuukauden päästä pääsen alottaa elämäni täysipäiväisenä huorana, hoitajahommat jää menneisyyteen. Mulla on käytännön asioista vielä joitain epäselvyyksiä liittyen mm. siihen kuinka paljon alan tehdä keikkaa, ja mistä revin itselleni tarkoitusta varten toimitilan. Mua ei varsinaisesti haittaa tehä out-callia, mut moni asia ois nii paljon helpompaa jos ois oma paikka.

Mulle asiakastapaamisissa on tärkeetä, että hommat hoituu rauhassa ja haluan tarjota tapaamiseen (asiakkaan niin halutessa) muutakin kun seksiä: keskusteluja, hipsutusta, kohtaamista. Mä en usko, on että mulle sopis tehä (ainakaan pelkästään) liukuhihnaseksityötä, eikä mun pankkitilikään onneks sitä vaadi. Täytyy varmaan ruveta mainostamaan palveluita enemmän gfe-ajatuksella (girlfriend experience).

Oon muuten olosuhteiden pakosta joutunu perheelle kertomaan, että en oo jatkamassa nykysessä työpaikassa. Mystisesti vain todennut, että saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Vaan kohta kaukana häämöttävä tulevaisuus on tämä hetki, ja sit pitääkin olla heittää joku tosi hyvä selitys sille, mitä päivät pitkät teen. Otan mielihyvin vastaan hyviä ideoita, koska en oo vielä mitään järkevää peiteammattia keksinyt!

3 kommenttia artikkeliin “Tartten peiteammatin + muita kuulumisia

  1. juuli Vastaa

    Heippa Eerika 🙂 Luin sun haastattelun AL:stä ja eksyin sitä kautta blogiin. Tuli mieleen, että jos sun mielestä seksityö on palvelun tarjoamista, jonka voisi ajatella vertautuvan vaikka johonkin hierontaan tai kampaajallakäyntiin, niin miksi et voi kertoa perheellesi mistä on kyse? Olen itse huomannut, että salailu on yleensä aika raskasta.

    • Eerika Mikaela Artikkelin kirjoittajaVastaa

      Moi Juuli! Olet oikeassa siinä, että minulle tämä on palveluammatti siinä kuin muutkin palveluammatit. Valitettavasti yhteiskunta ei vielä ole ihan samaa mieltä, enkä usko perheenikään ymmärtävän. Tai ehkä he ymmärtäisivät, mutten uskalla ottaa riskiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *