Millaista on tarjota seksiä rahaa vastaan?

Vastaus otsikkoon: Kivaa, tietenkin! Mä en tekisi tätä, ellen nauttisi itsekin. Nautin uusista ihmisistä, kohtaamisesta, seksistä, kokemuksista. Mulla on pitkään ollu mm. sellanen pieni fantasia päästä panemaan miestä sträpillä. Koskaan en siviilistä ketään innokasta tähän löytänyt. Jokin aikaa sitten pääsin työn merkeissä ekaa kertaa tämän toteuttamaan, ja olihan se tosi kivaa niin mun ku asiakkaankin mielestä. Kokemusta rikkaampana on ilo jatkaa uusia elämyksiä etsimään!

Muutama lähipiiriläinen on ollu huolissaan mun turvallisuudesta, ihan ymmärrettävistä syistä. Se kokemus mikä mulla nyt on, niin seksityö on molempien osapuolten kannalta turvallisempi tapa harrastaa irtosuhteita, kun vaikka humalainen räpellys tuntemattoman tyypin kanssa. Ainoat ikävät asiakaskokemukset mulla liittyy ohareihin – muuten kaikki asiakkaat on ollut tosi ihania! Kellekään ei ole ollut tarvetta sanoa, etten haluaisi toista kertaa tavata, päinvastoin.

Tapaamisia oon toteuttanut niin asiakkaiden kotona, hotelleissa ja asiakkaiden autoissa. Viimeisimpään liittyen: joskus sivummalla piilossa, joskus vähän vähemmän piilossa! 😉 koska mun mielestä julkiset paikat on kivoja, odotan innolla mitä niiden suhteen tulevaisuus tuokaan tullessaan. Haluutko suikkarin sovituskopissa? Mä hoidan!

Tapaamisten sisällöt on vaihtelevia, tietenkin. Asiakkailla on omat toiveet ja fantasiat, ja minä tykkään niitä toteuttaa ja sen mukaan edetään. Toiset haluaa alkuun vähän rupatella, jotkut tykkää mennä suoraan asiaan – molemmat käy mulle! Ei mulla ole mitään tiettyä kaavaa tai toivetta tapaamisten kulkuun, vaan asiakaslähtöisesti edetään.

Olen muutaman kerran kohdannut keskustelua siitä, että seksityö on huono juttu sen takia, että jotkut miehet kokee, että olisi ”reilua” antaa pillua ilmaiseksi. Mun mielipide tähän tulee tässä: Seksityössä asiakas saa kaiken huomion itseensä, pääsee toteuttamaan fantasioitaan ja kaikki tapahtuu täydellä luottamuksella. Vaikka tykkään hoitotyöstä, jonka yhteydessä valitettavan monesti myös vedotaan kutsumukseen, en hoitajanakaan töihin ilmaiseksi menisi. Mun mielestä on siistiä, että ihminen saa itse valita ammattinsa, ja vielä siistimpää työllistyä hommaan josta tykkää. Ei multa ole pakko kenenkään mitään ostaa, jos ajatus ei nappaa. Mutta jos nappaa, niin sähköpostilla tavottaa!

2 kommenttia artikkeliin “Millaista on tarjota seksiä rahaa vastaan?

    • Eerika Mikaela Artikkelin kirjoittajaVastaa

      Moi! Mä tarjoan vain palveluita, joiden aikana voin luvata itsekin nauttivani 100% ja peppuseksin aikana näin ei välttämättä ole, joten sen vuoksi olen rajannut sen pois palveluvalikoimasta. Milelläni kuitenkin tarjoan anaaliseksikokemuksia antavana osapuolena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *