Horon peruspäivä

Ihanaa, kun olette laittaneet postaustoiveita! Niitä otan jatkossakin vastaan. Nyt toteutan toivepostin mun tavallisesta työpäivästä, puhun myös siitä mitä konkreettisesti teen asiakastapaamisten lisäksi ja sit ajankäytöstä, kun ne sivuaa aihetta niin kivasti!

Mun työpäivät on tosi erilaisia keskenään. Kyllähän sitä hoitajanakin ajattelin, että työ on vaihtelevaa ja monipuolista, mutta nykyään se monipuolisuus on saanut ihan uuden merkityksen! Toisina päivinä ajankäyttö on painottunut ihan muihin juttuihin kuin toisina. Lisäksi työpäivän laatuun vaikuttaa se, että teenkö töitä kotoa käsin vai olenko keikkamatkalla. Karkeesti voisin jakaa eri työnkuvat neljään kategoriaan:

 1. Asiakastapaamiset
 2. Porno
 3. Sähköpostit/ some
 4. Suunnittelu ja valmistutuminen (keikkamatkat, kotikäynnit, videot, työvälinehankinnat…)

Tässäpä olisi erään kauniin keskiviikon My Day!

Herätyskelloni pirahti soimaan seistsämältä. Jos minulla ei ole aamupäiväksi mitään erityistä, niin en laita herätystä noin ajoissa. Heräilen ilman kelloakin ihan ihmisten aikoihin, ilmeisesti oon vihdoin kasvanut aikuiseksi kun sisäinen kello aamuisin herättää…

Kahvia, aamupalaa, työsähköposteja. Päivän asiakas on vahvistanut tapaamisen, joten laittaudun: käyn suihkussa ja meikkaan. Menin sovitulle kotikäynnille kymmeneksi ja palasin sieltä kotiin syömään lounasta.

Lounaan jälkeen lisää työsähköposteja ja somea. Minun kohdalla somen tekeminen sisältää mm. palautteiden lukemista, blogi-postausten suunnittelua, keikkojen mainostamista, Onlyfans-videoiden sisältöjen ja julkaisuajankohtien suunnittelua ja mainostusta.

Some-tuokion jälkeen tunnin ”taukojumppa”, ja siitä suihkun kautta kuvaamaan uutta videota Onlyfansiiin. Ennen neljää olin valmis ja sitten täytyi koittaa lopetella työpäivää. Illan aikana vastailin yhteydenottopyyntöihin oman elämäni lomassa.

Sitten nukkumaan!

Toisinaan minulla on ennalta suunniteltu kiireinen päivä, ja sitten siitä tuleekin täysin vapaapäivä. Eräänä lauantaina taas olin ajatellut pitää vapaata, mutta sain (paino sanalla sain!) yhdet alusvaatekaupat iltapäivälle ja yhden hotellikeikan illalle.

Joskus on hankalaa sopeutua yrittäjäelämään siinä mielessä, että hyvänä asiakaspalvelijana haluaisi olla aina saatavilla, silti täytyisi opetella laittamaan työnteolle jotain rajoja. Vaikka työ on kivaa ja nautinnollista – se on silti työtä ja palautumiseen pitäisi yhtä lailla muistaa varata aikaa. Seksityön luonne on vähän sellainen, että muutoksia voi tulla tosi paljon tosi nopealla aikataululla. Palkkatöissä on se hyvä puoli, että sitä rahaa tulee kun hoitaa työnsä. Yrittäjänä (niin seksityössä kuin muillakin aloilla) lyhyen varoitusajan peruutukset vaikuttaa suoraan palkkaan – ohareista puhumattakaan!

Vauhtia ja vaihtelevuutta toden totta löytyy, ja sekös on mukavaa. Vaatii sopeutumista, mutta ei missään nimessä huonolla tavalla. Hienoa on se, että oltuaan pelissä mukana puolisen vuotta, huomaa kuinka paljon on oppinut ja kehittynyt huorana. Minulla on toki myös hahmottunut se miten paljon on vielä opittavaa, mutta eikös se oo vähän niin, että ei se määränpää vaan se matka!

Yksi kommentti “Horon peruspäivä

 1. Arto Salminen Vastaa

  Sinun blogisi ovat mukavaa ja valistavaa luettavaa. Kirjoituksesi ovat poistamassa eräänlaista mystiikkaa ammatistasi ja lisäävät avoimuutta, mikä on hyvä asia.
  Luulen että olet osaltasi tuomassa edistystä seksialan työntekijöiden arvostukseen.
  Tiedon lisääminen ei tässä asiassa lisää tuskaa vaan päinvastoin.
  Menestystä sinulle edelleen kaikessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *