Miten lähetetään onnistunut dickpic?

Viime viikolla kyselin Instagramissa haluatteko lukea OnlyFansista vai dickpiceistä. Viime viikolla oli OnlyFansin vuoro, mutta moni jäi kaipaamaan luettavaa jälkimmäisestäkin aiheesta. Täältä tulee!

Rakkaat penis-tyypit. Minä pyydän just sulta kunnioitusta kaikkien muiden kanssaeläjien seksuaalista itsemääräämisoikeutta kohtaan. Yllättäen lähetetty kuva omasta elimestä tuntemattomalle ei ole ikinä onnistunut teko. Ei koskaan.

Ohjeet onnistuneeseen dickpiciin:

 1. Lähesty kuvan vastaanottajaa viestillä. Varmista ”kohteen” olevan täysi-ikäinen. Kerro kuka olet, ja kysy onko ok esittää intiimi kysymys.
 2. Jos saat myöntävän vastauksen, kerro, että haluaisit lähettää itsestäsi alastonkuvan. KYSY olisiko se ok.
 3. Jos (tai siis: kun…) vastaanottaja ei innostu, älä lähetä kuvaa. Jos vastaanottaja antaa luvan, voit kuvan lähettää.

Ja kyllä, näitä ohjeita voi soveltaa myös pillukuvien lähettelyyn, mutta saamieni tietojen mukaan yllättäen vastaanotetut peniskuvat ovat huomattavasti yleisempiä suuremmallakin skaalalla, ei vain minun henkilökohtaisten kokemusten perusteella.

Minä saan valitettavasti aika paljon dickpicejä. En tiedä mitä kuvien lähettäjät ajattelevat, mutta kyllä: se on seksuaalista häirintää. Kyllä, myös huoralla on oikeus elää ilman seksuaalista häirintää. (Seksipalveluiden myymisessä idea on siinä, että asiakas kertoo mitä haluaa. Minä kerron suostunko, ja paljonko se maksaa. Asiakas maksaa tinkaamatta pyydetyn hinnan ja saa toivomansa palvelun.)

Eli minun näkökulmasta: Jos haluat lähettää dickpicin, niin kysy asiaa, minä ilmoitan hinnan ja sen maksettuasi – antaa palaa! Ainoastaan OnlyFans-tilini on sellainen paikka, jossa otan ilolla vastaan kaikki viestit, myös ne dp:t. Haluan kuitenkin huomauttaa muiden OnlyFans-sisällöntuottajien puolesta, että puhun nyt vain omasta käyttäytymisestäni siellä. Kaikki OF-sisällöntuottajat eivät välttämättä kuvista yhtä paljoa ilahdu.

Ja sitten vielä kaikille teille, joille itsensä paljastelu on tosi kiihottavaa ja saatte mielihyvää toisten ahdistelusta: jotkut fantasiat on parempi pitää fantasioina. On tosi surullista, kuinka paljon ahdistusta tällainen yllättäen saatu kullikuva voi aiheuttaa vastaanottajassaan. Yksikään fantasia ei ole niin arvokas, että kenelläkään olisi oikeutta toteuttaa sitä muiden ihmisten kustannuksella.

2 kommenttia artikkeliin “Miten lähetetään onnistunut dickpic?

 1. Jorma Käessä Vastaa

  Melkoinen saarna yhdestä selfiestä munan kanssa, on sun elämäs sitten niin rankkaa.

  • Eerika Mikaela Artikkelin kirjoittajaVastaa

   Moro Jorma! Niin kauan, kun kaltaisiasi ihmisiä maa päällään kantaa, ei dickpicien lähittäjien haukkumista voi tapahtua liikaa. Muistutan siitä, että itse en niitä halua nähdä, jos ei raha liiku. Muilla henkilöillä voi olla vaikka traumoja, joiden takia otottamaton dp voi olla oikeasti rankka kokemus. Jos taas kuvia varomattomasti lähettelee, voi uhrina olla alaikäinen – ja sitten lähettäjä voikin joutua isoon liemeen. Muistetaan meillä kaikilla olevan oikeus seksuaaliseen koskemattomuuteen, myös etänä. Mukavaa kevään jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *