Mitä asiakastapaamisilla tapahtuu?

Tätä kysellään paljon, jopa yllättävän paljon. Lyhyesti: jos asiakas on ostanut seksiä, tapaamisella harrastetaan seksiä.

Tapaamisten sisältö on aina yksilöllinen, vaikka teen lähes pelkästään GFE-tapaamisia. Koska teen pääasiassa outcall-keikkaa (eli koti- ja hotellikäyntejä), niin tapaaminen alkaa siitä, kun saavun asiakkaan luo.

Tapaamisen aluksi asiakas maksaa sovitun summan. Sitten käyn vessassa siistiytymässä. Usein käyn suihkussa jo kotona, joskus vasta asiakkaan luona (asiakkaan kanssa).

Sitten harrastetaan seksiä. Haleja, pusuja, hyväilyä, suuseksiä, yhdyntää. Annan mielelläni asiakkaalle mahdollisuuden viedä tilannetta: kyselen millaisista jutuista hän tykkää ja mitä hän haluaisi tehdä. Minun tehtäväni on pysyä tilanteen tasalla ja otan ohjat jos se tilanteeseen sopii/ jos tilanne sitä vaatii/ jos asiakas niin toivoo.

Jotkut haluavat nähdä minun nauttivan, toisille on tärkeää että heidän nautintonsa eteen toimiminen on etusijalla. Minun näkökulmasta tämä on kenties suurin ero työseksin ja vapaa-ajan seksin välillä: minulle asiakkaan nautinto on aina etusijalla.

Kun asiakkaan seksuaalinen tyydytys on saavutettu (tämä ei muuten välttämättä tarkoita orgasmia!), jäljellä olevan ajan puitteissa voidaan olla lähekkäin, jutella mukavia tai ruveta lämmittelemään seuraavaa kierrosta varten. Jos asiakas ei halua jälkihempeilyjä, voin poistua paikalta asiakkaan toiveesta ennenkuin sovittu aika tulee täyteen. Tällaisissa tilanteissa rahaa ei kuitenkaan palauteta.

Minulla on puhelimessa hälytys ilmoittamassa ajan loppumisesta. Hälytys voi tuntua ikävältä, mutta se on huomattavasti miellyttävämpi kuin jatkuva kellon vilkuilu. Jos asiakas haluaa jatkaa tapaamista, tässä vaiheessa on hyvä kertoa, jos on valmis maksamaan lisää. Suosittelen kuitenkin varaamaan riittävän pitkän ajan kun tapaamisesta sovitaan: minulla ei aina ole omien aikataulujeni puolesta varaa venyttää tapaamista sovittua pidemmäksi. Kiireettömyys kuuluu palveluun, mutta ilmaiset extra-minuutit eivät kuulu asiaan: olenhan töissä.

Tämä siis hyvin pelkistetty runko. Jos asiakkaan kanssa on sovittu jostain spesiaalimmasta, niin silloin edetään sen mukaan, mitä on sovittu. Erityisissä toiveissa on puolensa. Työ pysyy kiinnostavana, kun välillä pääsee tekemään vaikka eturauhashierontaa tai roolileikkejä, mutta GFE on syystä suosikkini – se on minulle ominaisinta, ja sen vuoksi tykkään kun saan panostaa siihen eniten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *