Tauko-kuulumisia

Olen ollut live-keikoilta tauolla jo useamman viikon, ja keikoille paluu venyy ainakin toukokuun loppupuolelle. Miltä nyt tuntuu? Melko kurjalta ja turhautuneelta. Alkuvuodesta kaikki uraan liittyvät asiat olivat hyvin, ja oli sellainen positiivinen noste päällä. Nostetta ja siistejä juttuja on edelleen vireillä, mutta kyllä tämä nyt pientä ihmistä syö, kun ei pääse keskittymään siihen olennaiseen. Eli huorailuun livenä ihanien asiakkaiden kanssa.

Alkuun ajattelin olla kirjoittamatta koko aiheesta, koska en sen enempää aio avata taukoni syitä. Toivon myös, ettei minulta asiaa kysellä: odotan kaikilta asiakkailta ja lukijoilta kunnioitusta yksityisyyttäni kohtaan. Tämä tauko kuitenkin vaikuttaa minun työelämään niin paljon, että urakehitykseen liittyvään blogiin lienee suotavaa avata fiiliksiä.

Ehkä eniten harmittaa, että jouduin jäämään pois olosuhteiden pakosta, enkä omasta halusta. Jos olisin halunnut jäädä tauolle, niin vapaasta osaisi varmaan nauttia eri tavalla. Nyt (valitettavasti) käytän turhan paljon aikaa stressatakseni asioita joihin en voi vaikuttaa.

Miten tästä eteenpäin? Tällä hetkellä toivon pilkahduksia live-tapaamisten jatkumisesta näkyy tosiaan vasta toukokuun loppupuolella, mutta nyt on liian aikaista luvata mitään. Haaveissa olisi päästä kesän aikana keikkailemaan isoissa kaupungeissa, mutta se on vasta suunnitteilla.

Tämä on muuten melkoinen ero palkansaajan ja yrittäjän välillä. Jos olisin tällä hetkellä palkkatyössä, joutuisin olemaan sieltä yhtä lailla pois. Paine palata töihin olisi kova, mutta ei todellakaan yhtä kova, kun nyt: kukaan ei hoida töitäni, jos olen itse pois. Itse seksityö on onneksi helppoa lopettaa tarvittaessa ja aloittaa uudestaan kun tilanne sallii, mutta esimerkiksi OnlyFansissa tilanne on ihan eri.

Olen luonut itselleni lyhyessä ajassa yllättävän näkyvän persoonan somessa, mutta jos sieltä jättäytyy pois, on pian totaalisen unohdettu. OnlyFansia lukuunottamatta en työhöni somea tarvitse, mutta pakko myöntää, että pidän siitä. Olen löytämässä oman tyylini tehdä seksityö-aktivismia ja hyödyntää sosiaalisen median mahdollisuuksia. Tuntuisi kurjalta jättää somessa saavutettu suosio ja painua unholaan…

Petaanko tässä mietteitä kokonaisvaltaisesta tauosta? En. Nämä asiat ovat vain nyt mielen päällä, ja silloin tulee käytyä läpi paljon erilaisia skenaarioita.

Kuten jo alussa sanoin, ikävä sorvin ääreen on kova. Tämän hetkinenkin tilanne harmittaa, koska haluan ennenkaikkea olla some-aktiivinen seksityöntekijä, enkä vain somessa pyörivä ex-horo.

Joskus tekee hyvää sanoa negatiiviset ajatukset ääneen. Tällä kertaa todellakin tuli tarpeeseen purkaa tätä turhautumista. Nyt on hyvä jatkaa taas iloisten juttujen parissa – olkoon se minulle tänään jätskiä ja lempparisarjaa, ja huomenna kuvaamaan OF-videoita uudella innolla!

3 kommenttia artikkeliin “Tauko-kuulumisia

  1. Enkerrovaikkakysyt Vastaa

    Toivottavasti olosuhteet paranee pian että pääset jatkaa ns.omaa puuhaasi 😊täytyy välii käydä selaamassa blogia jos sosiaalisen median jutuissa ei näy mitään 🙈 toivottavasti helpotti kun sait sanottua asioita ääneen.. tsemppiä ja virtuaali halaus näin tekstinä ja toivottavasti nähdään kesällä..

  2. Enkerrovaikkakysyt Vastaa

    Toivottavasti olosuhteet paranee pian että pääset jatkaa ns.omaa puuhaasi 😊täytyy välii käydä selaamassa blogia jos sosiaalisen median jutuissa ei näy mitään 🙈 toivottavasti helpotti kun sait sanottua asioita ääneen.. tsemppiä ja virtuaali halaus näin tekstinä ja toivottavasti nähdään kesällä.. ja ihmetellään miks of ei toimi nulla vieläkään ja kommentin lähetys juonii.. mut hyvää alkanutta kevättä😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *