Seksityö raskausaikana

Boom! Uutinen! Saa onnitella!

Ennenkuin alan puhua itse aiheesta, niin vastaan kysymykseen, josta uskon monien olevan kiinnostunut: ei, en odota lasta kenellekään asiakkaalle. Ei, en ota kantaa parisuhdetilanteeseeni tässäkään yhteydessä. Sanon vain sen, että lapsi on suunniteltu ja toivottu.

Tästä seuraavien palautteiden sisältö tulee varmasti olemaan melko kirjavaa. Jos seksityöhön itseensä liittyy voimakas stigma, niin entäs sitten seksityö raskaana? Voi juku!

Miksi sitten puhun tästä? Pitkän ja hartaan pohdinnan päätteeksi palauttelin mieleeni ne alkuperäiset syyt alkaa pitää blogia. Vaikka tämä on minulle osittain mainosalusta, on tämä myös minun keinoni kertoa työstä, sen haasteista ja muusta aiheeseen liittyvästä: tehdä aktivismia. Vaikka raskaus on aiheena todella henkilökohtainen, haluan puhua tästä työn näkökulmasta.

Minulle ei pikaisesti mietittynä tule mieleen kovin montaa ammattia, jossa itse se _ammatti_ saa muut ihmiset kyseenalaistamaan raskauden suunnitelmallisuutta ja ylipäänsä kykenevyyttä toimia vanhempana. Hieroja? Anna mennä. Kassatyöntekijä? Anna mennä. Lääkäri? Anna mennä! Seksityöntekijä? Nokun sulla on varmaan kuppa ja kuus muuta, eikä holtiton seksielämä sovi vanhemmalle ja muutenkin onhan toi nyt ihan häiriintynyttä, mahtaa lapsi olla äidistään ylpeä…

Entäs sitten työskentely raskausaikana? Minä keskustelin omasta tilanteestani neuvolassa, ja sain tukea jatkaa seksityötä niin pitkään, kun hyvältä tuntuu. Yleinen mielipide yhteiskunnassa tuntuu silti olevan, että raskaana ei sovi seksityötä tehdä. Liittyykö tämä sitten seksityöhön vai ylipäänsä yhteiskunnan haluun kontrolloida naisen seksuaalisuutta ja sen toteuttamista? En osaa sanoa.

Olen kuullut seksityön ja raskauden yhdistämiseen liittyen ”esteenä” mm. turvallisuuden. Vertaan seksityötä jälleen hoitotyöhän, ja nyt tulee tiukkaa faktaa Tehyn sivuilta hoitajien kohtaamaan väkivaltaan liittyen: ”Vastaajista 69 % ilmoitti, että on itse kokenut työssään työuran aikana fyysisen väkivallan uhkaa tai tekoja. Alle 35-vuotiaista vastaajista väkivaltaa tai sen uhkaa oli kokenut peräti 84 %.” Silti kukaan ei sano raskaana olevalle hoitajalle, että hei, lopeta työt. Minulla ei valitettavasti ole tilastoja seksityöntekijöiden kohtaamasta väkivallasta, mutta… Kuten olen ennenkin sanonut, asiakkaat on pääosin tosi ihania.

On tosi ristiriitaista perustaa yritys, laittaa itsensä 110% likoon sen eteen… ja yhtäkkiä joutua jättämään kaikki. Minulla on ikävä mm. onnistuneita asiakaskohtaamisia, keikkamatkoja ja aktiivista aktivismia. Tunnen kroppani ja voimavarani, joten tiedän tauon olevan nyt ainoa vaihtoehto, vaikka onkin kurjaa jäädä pois. Tiedän, että minulle olisi kysyntää myös raskausvatsani kanssa. Minulle on kuitenkin tärkeää tuottaa tasaisen laadukasta palvelua, ja omalla kohdallani raskaus on vaikeuttanut huomattavasti laadun ylläpitoa. Näistä johtuen olen tehnyt päätöksen jättäytyä töistä pois, kunnes lapsi on syntynyt ja kroppani palautunut. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavat vapaat ajat minulla on live-palveluiden osalta ehkä ensi keväänä, viimeistään vuoden päästä kesällä. Sittenhän voin markkinoida itseäni nuorena milfinä?!

Okei, entäs OnlyFans ? Se on yksi syy, joka puolsi kertomaan raskaudesta näin ”julkisesti”. Minä jatkan sisällöntuottamista OnlyFansiin. Kasvavaa vatsaa en saa enää pitkään piilotettua, joten asia paljastuisi ennemmin tai myöhemmin. Varmasti tämän myötä menetän osan nykyisistä tilaajista, mutta haluan ajatella tämän olevan mahdollisuus tehdä vähän erityylisiä kuvauksia ja saada uudistettua asiakaskuntaa vastaamaan nykytilannetta.

Mitkä fiilikset nyt? Helpottuneet! Päätös raskauden julkistamisesta ei ollut helppo, mutta olo on nyt työasioiden suhteen rauhallisempi ja stressittömämpi kuin pitkään aikaan. Mahdolliset negatiiviset palautteet eivät minua pelota: saan tehdä nyt seksityöaktivismia seksityön ja raskauden yhdistämiseen liittyen, ja se on ihan parasta: maailma ei ikinä muutu, jos sitä ei muuteta!

Yksi kommentti “Seksityö raskausaikana

  1. Kukkuluuruu Vastaa

    Onnea!

    Ja hei, keväällä jos tarjoat MILK-experienceä, niin löydät sellaisen kapean fetissikolon, jossa tekee big money!

    Hävettää myöntää, mutta kyllä maidossa on jotain! 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *